Зеленський продовжив використання в Україні експериментальних ліків проти COVID-19

25.06.2020, 22:49
76569

В четвер, 25 червня, Президент України Володимир Зеленський підписав закон щодо продовження застосування експериментальних препаратів для лікування коронавірусу. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Читайте також: Президент вручив ключі від нового житла постраждалим від вибуху на Позняках: деталі

“Президент підписав Закон “Про внесення змін до розділу ІІ “Прикінцеві положення” Закону України “Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення лікування коронавірусної хвороби (COVID−19)” щодо продовження строку дії у зв’язку із загрозою зростання захворюваності населення на коронавірусну хворобу (COVID−19)” № 737−ІХ, який Верховна Рада ухвалила 19 червня 2020 року”, – йдеться у повідомленні.

Так, це документ надає доступ до ліків, які необхідні хворим на COVID−19 пацієнтам. Зокрема, йдеться про препарати, які не є зареєстрованими, однак вже пройшли дослідження щодо їхньої безпечності та ефективності.

Читайте також: “Ви засранці”, – Зеленський емоційно звернувся до власників та водіїв перевантажених фур (відео)

Крім цього, ці ліки рекомендовані офіційним органом США, країн – членів Європейського Союзу, Великої Британії, Швейцарської Конфедерації, Японії, Австралії, Канади, Китайської Народної Республіки, Держави Ізраїль.

Зазначається, що підписаний закон продовжує застосування цієї практики в Україні до 1 січня 2021 року. Відповідний документ набирає чинності 26 червня.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com