“Ви засранці”, – Зеленський емоційно звернувся до власників та водіїв перевантажених фур (відео)

23.06.2020, 22:20
76335

Президент України Володимир Зеленський звернувся до власників та водіїв фур, грузових автомобілів, які перевищують вагову норму перевезення багажу, та попросив їх не псувати українські дороги. Президент відзначив, що країна витрачає на ремонт 1 км доріг $1 млн.

Читайте також: Масове будівництво доріг в Україні: 17 областей розпочали ремонтні роботи (карта)

“Ми тут робимо велике виробництво – як все побудувати, як все встигнути до кінця року, де взяти гроші. І вже будуємо, вже багато доріг побудували… А їм все одно, у них своє життя”, – заявив Володимир Зеленський у своєму відеозверненні.

Президент перерахував заходи, які діють в країні задля контролю за дотриманням норм власниками та водіями фур – співпраця з СБУ, Нацполіцією, Державтоінспекцією, встановлення пунктів контролю.

Читайте також: Масштабне будівництво та ремонт доріг в Україні: передбачено 107 мільярдів гривень

Але вони не будуть дієвими, поки водії думатимуть лише про свою вигоду, а не про збереження доріг, вважає глава держави.

Крім того, Володимир Зеленський долучився до групи у соціальній мережі, де водії попереджають один одного про пункти контролю. Він попросив їх не псувати дороги і не заважати робити Україну кращою.

“Розвеселили ви мене, розвеселили всіх. Ви, хлопці, засранці. Ми тут хочемо щось хороше для країни зробити. Допомагати ви не можете, не здатні, хоча б не заважайте”, – підсумував президент України.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com