Зеленський провів чергову зустріч Ставки верховного головнокомандувача: про що йшлося

11.10.2022, 13:32
129011

Президент України Володимир Зеленський у вівторок, 11 жовтня, провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача, під час якого йшлося про про актуальну ситуацію на фронті та нещодавні дії ворога.

Читайте також: Росія кілька місяців накопичувала 83 ракети для масового удару по Україні – експерт

Було заслухано інформацію про актуальну ситуацію на передовій та нещодавні дії ворога. Відзначено професійну роботу підрозділів ЗСУ, які забезпечують протиповітряну оборону нашої держави. Присутні також наголосили на нагальній необхідності забезпечення армії сучасними системами ППО та ПРО. Про це повідомляє Офіс президента.

Обговорили кроки щодо подальшої деокупації тимчасово захоплених українських територій.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський доповів про перебіг ліквідації наслідків руйнувань, спричинених масованими ракетними ударами російської армії, а також про заходи, яких вживають для захисту об’єктів критичної інфраструктури.

Учасники також розглянули підготовку армії до зимового періоду.

У засіданні взяли участь: міністр оборони Олексій Резніков, Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний, начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов, командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський та командувачі військ оперативних напрямків.

До засідання Ставки також долучилися: керівник Офісу Глави держави Андрій Єрмак, секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, міністр інфраструктури Олександр Кубраков, очільники силових відомств і правоохоронних органів.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com