Зеленський призупинив польоти всіх АН-26 та запросив інформацію про всю військову техніку

26.09.2020, 16:53
85143

Президент України Володимир Зеленський дав доручення призупинити польоти, у яких беруть участь аналогічні літаки АН-26, що зазнав падіння у Чугуївському районі Харківської області.

Читайте також: Зеленський відвідав в лікарні єдиного вцілілого у авіакатастрофі на Харківщині (фото)

Як передає Главком, про це заявив заступник керівника Офісу президента Олег Татаров в ефірі одного українських телеканалів.

“Президент дав доручення призупинити будь-які польоти із залученням аналогічних літаків до з’ясування причин трагедії. Міністр оборони й керівник Генштабу доручення вже почали виконувати. Я припускаю, що таких польотів не буде, поки не буде об’єктивно з’ясовано, що ж сталося”, – розповів Татаров.

Також після катастрофи АН-26 Зеленський запросив інформацію про всю військову техніку, – повідомляє пресслужба президента .

“Ми хочемо побачити повну статистику всієї нашої техніки”,– сказав Зеленський.

Зеленський наголосив, що з метою розслідування катастрофи АН-26 створено слідчі комісії, до яких увійшли представники Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ, Генеральної прокуратури та Державного бюро розслідувань.

З метою координації дій на місце події виїхало керівництво ДБР, Офісу Генпрокурора, Міноборони, Генштабу Збройних Сил, Нацполіції, СБУ, Київського науково-дослідного інституту судових експертиз, Харківського НДІ судових експертиз імені заслуженого професора М. С. Бокаріуса, Державного підприємства обслуговування повітряного руху України “Украерорух”, ДП “Антонов”, головної інспекції Міноборони.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com