Зеленський став частиною карикатури на святковій обкладинці “The Week”

23.12.2019, 15:57
57523

Президент України Володимир Зеленський потрапив на обкладинку “The Week“. У британському виданні створили номер “Обличчя 2109 року”, а на головній сторінці проілюстрували карикатури з 12 світовими політичними лідерами та громадськими діячами, імена яких звучали у 2019 році. Обкладинку номеру журналу опублікували на сайті “The Week”.

Читайте також: Фінансовий та природній перерозподіл: що готує людству рік 2020

Видання “The Week” створило карикатуру на 12 лідерів світової політики та відомих громадських діячів, чиї імена звучали у 2019 році.

Всі дійові особи зображені у так званому різдвяному сюжеті на фоні Красної площі у Москві.

На обкладинку потрапив і Володимир Зеленський. Він разом із президентом США Дональдом Трампом сваряться через ракету, перев’язану бантиком. Ймовірно автори проілюстрували скандал після розмови Зеленського і Трампа, у якій йшлось про припинення військової допомоги Україні. Саме це стало однією з причин для процедури імпічменту голови Білого дому.

Поряд з ними намальовані політики, які мають відношення до імпічменту Трампа: спікер Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі, колишній віцепрезидент США Джо Байден, та особистий адвокат Трампа Рудольф Джуліані.

Зокрема, на обкладинці “The Week” зображена насуплена 16−річна шведська екоактивістка Грета Тунберг. У ролі Санта−Клауса показали президента Росії Володимира Путіна.

Також до “Облич 2019 року” видання внесло прем’єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона, сенатора з штату Массачусетс Елізабет Уоррен, генерального прокурора США Вільяма Барра, який на зображенні спалює звіт розслідування про втручання РФ в американські президентські вибори у 2016 році. А ще показали лідера КНР Сі Цзіньпін та баскетболіста клубу “Лос−Анджелес Лейкерс” Леброна Джеймса, який, на думку уболівальників, підтримав Китай в конфлікті баскетбольної асоціації США з цією країною.

Зазначається, що номер з карикатурами “Облич 2109 року” має з′явитися у продажі 27 грудня.

Фінансовий та природній перерозподіл: що готує людству рік 2020

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com