Зеленський в Японії попросив для українців безвізовий режим

23.10.2019, 15:52
48517

Президент України Володимир Зеленський в під час офіційного візиту в Японію провів зустріч з керівництвом парламенту країни. Про це повідомляє прес−служба президента України.

Читайте також: Володимир Зеленський хоче розвивати стартап-платформи в університетах України

Повідомляється, що Володимир  Зеленський закликав керівництво Японії запровадити для українців безвізовий режим напередодні Олімпійських ігор 2020 року, які пройдуть в Токіо. Перед цим спікер нижньої палати японського парламенту Тадаморі Осіма акцентував, що багато чув про Україну в першу чергу завдяки виступам українських спортсменів і сподівається побачити їх на Олімпійських іграх.

Також президент України подякував японській стороні за підтримку суверенітету і територіальної цілісності України.

“Вірю, що діяльність групи виведе міжпарламентський діалог між нашими державами на якісно новий рівень”, − додав Зеленський.

Крім того, сторони обговорили залучення інвестицій в Україну. Зокрема, голова Палати радників парламенту Японії Акіко Санто підкреслила, що в Україні в даний момент зареєстровано понад 40 приватних японських компаній.

Нагадаємо, що президент України з першою леді прибули з офіційним візитом у Японію. Володимир Зеленський з дружиною взяли участь у церемонії інтронізації Імператора Японії.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com