Зеленський відреагував на петицію щодо повернення Супрун на посаду голови МОЗ

11.04.2020, 16:44
69274

Президент України Володимир Зеленський відповів на розміщену на сайті глави держави електронну петицію з проханням повернути Уляну Супрун на посаду міністра охорони здоров’я.

Читайте також: Зеленський відвідав лабораторію, де тестують солдатів ЗСУ на коронавірус

У своїй відповіді президент висловив вдячність усім, хто долучився до цієї петиції, за активну громадянську позицію та розуміння необхідності продовження трансформації галузі охорони здоров’я, особливо в цей надзвичайно складний час, у зв’язку із пандемією коронавірусу COVID-19.

Водночас Зеленський нагадав, що постановою Верховної Ради від 30 березня 2020 року міністром охорони здоров’я призначено Максима Степанова.

“Стосовно продовження медичної реформи інформую, що з 1 квітня 2020 року в країні, відповідно до закону України від 19.10.2017 № 2168 “Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення», стартувала програма медичних гарантій для всіх видів медичної допомоги”, – додав президент. У свою чергу, за словами Зеленського, Степанов пріоритетами у своїй діяльності на посаді міністра визначив боротьбу з коронавірусом та продовження медичної реформи, оскільки здоров’я людини є одним із головних пріоритетів розвитку країни.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com