Зеленський звільнив десять голів РДА у чотирьох областях та призначив п`ять

22.04.2020, 08:49
70249

21 квітня президент України Володимир Зеленський провів кадрові зміни в районних держадміністраціях в Сумській, Вінницькій, Харківській, Запорізькій, Миколаївській та Чернігівській областях. Відповідні розпорядження опубліковані на сайті Офісу Президента.

Читайте також: У Зеленського обговорили продовження карантину: з чого планують почати

Зокрема, в Сумській області Зеленський звільнив голів семи РДА. У Вінницькій, Харківській і Чернігівській областях Зеленський звільнив по одному керівнику РДА.

Володимир Зеленський підписав Указ про звільнення А. Крижанівського з посади голови Піщанської РДА (Вінницька область), Н.Горбенко з посади голови Конотопської РДА, В. Химича з посади голови Лебединської РДА, С. Панченко з посади голови Недригайлівської РДА, В. Білохі з посади голови Роменської РДА, О. Сипко з посади голови Тростянецької РДА, В.Ждамірова з посади голови Шосткинської РДА, І. Панченко з посади голови Ямпільської РДА (Сумська область), Л. Шамрай з посади голови Ізюмської РДА (Харківська область), В.Кучеріни з посади голови Бобровицької РДА (Чернігівська область).

Читайте також: Ексміністр фінансів стане радником Єрмака, – ЗМІ

У той же час Зеленський призначив в Запорізькій області двох голів РДА, ще двох у Харківській області та по одному − в Миколаївській і Вінницькій областях.

Так, Зеленський підписав Указ про призначення Я. Никифорова головою Ізюмської РДА, Ю. Аксьонова головою Валківської РДА (Харківська область), А. Стець главою Кривоозерської РДА (Миколаївська область), Е. Шевченко головою Токмацької РДА, Ю.Сімоненко главою Більмацкой РДА ( Запорізька область), А. Гаврилюка головою Піщанської РДА (Вінницька область).

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com