Зеленський звільнив голову Броварської РДА, який напідпитку збив людей на переході

27.04.2024, 21:02
158011

Президент України Володимир Зеленський 27 квітня звільнив Володимира Майбоженка з посади голови Броварської райдержадміністрації після того, як той у нетверезому стані збив 4 людей.

Читайте також: Чи надасть Польща тимчасовий захист для українців без паспорта: очільник МВС Кервінський дав відповідь

Про це стало відомо з розпорядження президента від 27 квітня.

“Звільнити Майбоженка Володимира Володимировича з посади голови Броварської районної державної адміністрації Київської області відповідно до пункту 1 частини першої статті 9 Закону України ”Про місцеві державні адміністрації”, – йдеться в тексту розпорядження.

Нагадаємо, ввечері 26 квітня у Броварах очільник районної військової адміністрації Володимир Майбоженко, перебуваючи напідпитку, влетів на авто в натовп, внаслідок чого четверо людей отримали травми. ДТП він скоїв на власному автомобілі Volvo.

Драгер показав у крові чоловіка – 2,31 проміле алкоголю. За інформацією Київської ОВА, в ДТП у Броварах постраждали: 32-річна мама з донькою 2,5 років, а також двоє чоловіків 29 та 26 років.

Вже наступного дня, 27 квітня, Шевченківський суд Києва 27 квітня обрав Майбоженку безальтернативний запобіжний захід – тримання під вартою строком на два місяці.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com