Землю накриють хвилі магнітних бур: названі дати ударів

24.06.2020, 17:32
76416

Магнітні бурі у липні 2020 будуть накривати Землю трьома хвилями. І почне штормити вже з перших днів липня. Фахівці розповіли, як правильно провести небезпечні дні, щоб уникнути негативного впливу метеошторму.

Читайте також: Землю накриють потіжні магнітні бурі

У липні 2020 першу хвилю сильних магнітних бур варто чекати вже з 1 по 3 число, а в кінці місяця очікуються сильні магнітні коливання 30 і 31 числа.

Проблеми в ці дні можуть виникнути у людей з метеозалежністю, а також у тих, хто має проблеми з тиском, мігренню, іншими серцево-судинними недугами.

“Біль у серці, підвищення або зниження артеріального тиску. Зміна настрою, поява головного болю, а також відчуття пульсації у скронях. Це стан, коли пацієнт сам не може пояснити, що з ним відбувається”, – розповів лікар Віктор Сидоренко в ефірі одного з телеканалів.

Фахівці радять у дні магнітних бур відмовитися від алкоголю, жирної, гострої їжі, пити поменше кави. У раціон додати побільше фруктів і овочів, дотримуватися питного режиму. А невелика зарядка або прогулянка допоможе впоратися з нездужанням.

У ці дні варто висипатися, уникати стресів і зайвих фізичних навантажень. А людям з хронічними хворобами потрібно проконсультуватися з сімейним лікарем і тримати під руками необхідні ліки.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com