“Згорнули без шуму і пилюки”: ООН закрила розслідування вбивства азовців в Оленівці

8.06.2023, 15:32
141888

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба прокоментував роботу ООН, згадавши теракт в Оленівці та роботу “зернової угоди”. З його слів, особливого результату роботи організації немає.

Читайте також: Понапивалися і заборонили евакуацію: як окупанти знущаються з жителів підтоплених регіонів

Про це він сказав в етері Сніданок з 1+1.

“Є в ООН велика робота над подовженням чорноморської зернової ініціативи. Певні люди сидять в ООН і думають: так, а як нам тут не притиснути Росію, не розкритикувати, щоб нам не зробити Росії, щоб потім прийти до них і сказати: дивіться, ми ж тут це все не зробили, а могли б. Так ви давайте продовжуйте черноморську зернову ініціативу. Ось така логіка – давайте тут не тиснути, тут не критикувати, тут замовчувати. Це означає, що в усих цих питаннях іти на поступки, будуть страждання, буде несправедливість. Бажання вирішувати одні проблеми за рахунок інших. Вони кажуть: це велика дипломатія. Але дипломатія змінилася. І ніхто з Гітлером, ніхто з Хусейном так себе так не поводив. Добре, при Гітлерові ще ООН не було. А коли Хусейн нападав на сусідів, травив хімічною зброєю, спричиняв екологічні катастрофи через розливи нафти… Ніхто ж не сидів і не думав: ну, давайте… ” – сказав міністр.

“Коли в Оленівці вбили наших військополонених. Ми сказали – ООН, пришліть місію, нехай розслідують. Ви думаєте, вони туди приїхали? Я більше скажу – ця місія була тихенько закрита ООН що називається “без шуму та пилюки”. Тому у мене одна пропозиція для тих, хто хоче розслідувати – приїздіть до Києва, ночуйте тут, проводьте ночі у підвалах, зранку рахуйте – скільки прилетіло шахедів та ракет. Вони вже просто дістали цією грою в квазіспредливість”, – додав Кулеба.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com