Жанна Бадоєва замість Галкіна розважатиме росіян на пропагандистському каналі – росЗМІ

11.12.2023, 21:07
151135

Ексведуча проєкту “Орел і Решка” Жанна Бадоєва, яка тривалий час мешкала та працювала в Україні, замінила гумориста Максима Галкіна на пропагандистському телеканалі.

Читайте також: У Чернівцях працівники ТЦК біля храму затримали священника ПЦУ: деталі

Так, комік до 24 лютого 2022 року вів розважальне шоу на “Первом канале” про талановитих дітей. Утім, з початком повномасштабної війни знімання проєкту припинилися. Тим часом сам Галкін виїхав з країни-агресорки та засудив російське вторгнення до України.

Російські пропагандисти пишуть, що знімання шоу відновилися. Як зазначається, замість Максима Галкіна тепер розважатиме росіян Жанна Бадоєва.

Зазначимо, ведуча тривалий час працювала в Україні. Однак 2019 року вона відмовилася від українського громадянства, подейкують, що на користь італійського.

Коли почалася повномасштабна війна, Бадоєва обрала мовчання та не стала розповідати про вороже вторгнення Росії до України. У вересні 2022 року вона продовжила співпрацювати з російським телеканалом та поновила знімання свого тревел-шоу в РФ.

На початку січня 2023 року Жанна Бадоєва опинилася під санкціями РНБО. Як зазначається, ведуча перебуває у санкційному списку через антиукраїнську діяльність.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com