Жданов розповів, як у Путіна відреагували на наступ ЗСУ

9.09.2022, 17:03
127192

У президента РФ Володимира Путіна намагаються замовчувати інформацію про наступ Збройних сил України в Харківській області, незважаючи на обурення російських “патріотів”, які підтримують війну.

Читайте також: Відсутні частини тіла та багато порізів: РФ передала тіло волонтера з Британії, якого закатували окупанти

Про це розповів військовий експерт Олег Жданов на YouTube-каналі ТСН.

“Цікавий факт – одразу зазначу, що міністерство оборони Російської Федерації вже три дні не публікує жодної інформації про події у Харківській області”, – сказав він.

При цьому, як зазначив Жданов, російські пабліки розриваються у гніві та обуренні – “як же так, як так вийшло, що Збройні сили України не те, що наступають, а вже наступили?”.

Ситуацію на всій лінії фронту завдовжки понад тисячу кілометрів військовий експерт оцінив як “напружену, але контрольовану”.

“Пройдемося по всій лінії фронту. Противник продовжує зосереджувати зусилля на встановленні контролю над Донецькою областю, збереженні захоплених районів Херсонської, частини Харківської, Запорізької, Миколаївської областей. Безпілотники противника постійно ведуть повітряну розвідку. Противник продовжує заходи щодо покращення матеріально-технічного забезпечення своїх військ” , – розповів він.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com