Журналіст Дубінський балотуватиметься у Парламент

28.05.2019, 08:33
26703

Журналіст-розслідувач Олександр Дубінський заявив про свій намір піти на вибори в парламент по мажоритарному округу, в якому також буде балотуватися лідер фракції БПП в парламенті Ігор Кононенко. Про це він у понеділок, 27 травня, повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Дубінський подав до суду на ключові правоохоронні гілки за бездіяльність щодо захисту України

“Друзі, прийняв рішення піти на вибори в парламент по мажоритарному окрузі. Конкретно – по 94-му, де буде балотуватися соратник Порошенка, лідер фракції БПП в парламенті, Ігор Кононенко. Вважаю своїм завданням не допустити у владу людини, яка в інтересах Порошенка обкрадала державу, і була одним зі стовпів його корупційної вертикалі”, – написав журналіст.

“Знаю, що боротьба буде важкою, адже останні 2 роки Кононенко засівав округ краденими грошима, і сформував там свій адмінресурс, на чолі з головою райради Василькова Баласинович. Але впевнений, що всі чудово розуміють ціну цього “засіву”, який здійснювався за рахунок коштів бюджету. В той час, як Кононенко пі%див наші з вами гроші в стократному розмірі”, – пише Дубінський.

Також він заявив, що розраховує на підтримку людей, що живуть в містах і селах, які входять в 94-й виборчий округ.

Крім цього Дубинський звернувся і до президента.

“Звертаюся за підтримкою по цьому округу до президента і керівника партії “Слуга народу”, і прошу підтримати моє висування. Вважаю, що мій приклад – не повинен бути одиничним. Тому звертаюся до своїх відомих колег-журналістів, які займаються боротьбою із корупцією, та пропоную їм разом зі мною висуватися в округах, де йдуть одіозні представники минулої влади”, – заявив він.

За його словами, разом потрібно скласти список і звернутися за підтримкою до Володимира Зеленського, щоб “не допустити того самого реваншу, і позбавити парламент від шахраїв і злодіїв”.

“Якщо ми хочемо поміняти країну, – то потрібно діяти, а не тільки обурюватися в мережах”, – підсумував журналіст.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com