Журналістка телеканалу “1+1” пригрозила Ляшку оприлюднити його любовну переписку із однопартійцем, якщо той перед нею не вибачиться

3.04.2019, 11:12
19243

Журналістка каналу 1+1 Ольга Василевська пригрозила лідеру Радикальної партії Олегу Ляшку опублікувати його любовне листування, якщо він не вибачиться за те, що назвав її “якоюсь дурною з плюсів” . Про це Ольга Василевська написала на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також: Радикал Ляшко з командою увірвався на засідання Кабміну, погрожуючи Прем’єру (відео)

Спочатку конфлікт виник через сюжету “ТСН”. Журналісти в виборчу ніч вивчали настрої у виборчих штабах кандидатів у президенти, який вийшов в новинному випуску на “1+1”. В рамках сюжету фігурував реальний телефонний номер Олега Ляшка, що і викликало гнів глави “радикалів”. Після появи в ефірі номера телефону, за словами Ляшка, його почали спамити тисячами повідомлень, а йому, в свою чергу, довелося змінити номер, яким він користувався з 1998 року. Також Олег Ляшко виклав номери телефонів Коломойського, Зеленського і Ткаченко.

“Тут цілий Олег Ляшко радикально назвав мене “якоюсь дурною” через сюжет, де п’яні співробітниці його штабу в виборчу ніч б’ють журналістів і дряпають їм очі. Так, в помсту за поведінку штабістки я не заблюрила правильний номер телефону Олега Валерійовича. Свідомо. Вимагаю, щоб Ляшко публічно вибачився за “ідіотку”. Або за таким номером опублікую нецензурну переписку Ляшко з закоханим в нього сумирно однопартійцем, яку дбайливо зберігаю в своєму столі вже пару місяців. І не збиралася зливати через власної порядності “, – написала у відповідь Ольга Василевська.

Скріншот: Facebook / Олег Ляшко

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com