“Жили окремо, давали стосункам “відпочинок”, проте зрозуміли, що нічого не вийде”, – Дантес назвав причини розлучення з Дорофєєвою

16.07.2023, 20:27
143784

Український співак Володимир Дантес відверто розповів про те, чому ж він та Надя Дорофєєва розлучилися. За словами артиста, між ними виникли проблеми. Спочатку вони давали своїм стосункам час на “відпочинок” та жили окремо, проте потім зрозуміли, що нічого не вийде.

Читайте також: Камалія порадувала фанів світлинами воз′єднаної сім′ї

В інтерв’ю з Машею Єфросиніною Дантес пригадав той період. Перед початком повномасштабної війни він знімався для її проекту, проте цю розмову так і не опублікували. Єфросиніна зазначила, що вже тоді помітила проблеми у стосунках Дантеса та Дорофєєвої.

Так, співачка відмовилася щось говорити на камеру про артиста. Окрім цього, сам Дантес мав знервований вигляд. Вже тоді він розумів, що стосунки закінчуються. Проте розповідати про це не став. Дантес пояснив, чому його шлюб з Дорофєєвою “розвалився”:

“Навколо усі кажуть: “Ой, ви така ідеальна пара, ой, які у вас ідеальні стосунки, ой, ви найкрасивіша пара”… А ти такий думаєш… Потім: “Ой, ви ніколи не сваритеся на публіці”…  І ти починаєш під ось це підлаштовуватись, дивишся, як там у когось. Починається плутанина. Це взагалі що відбувається між вами, ви класний проект під назвою “родина”, чи ви дійсно родина? Це дивно”.

За словами співака, він не хотів говорити про проблеми публічно. Дантес боявся засудження, а тому він та його вже екс-обраниця просто продовжували мовчати. Проте після початку повномасштабної війни РФ проти України вони усе ж наважилися поділитися новиною про розлучення з фанами. За словами Дантеса, він сам писав текст.

“Це неможливо вже. Окрім глобальної трагедії є ще особиста трагедія. Мені треба було, я буду казати за себе. Мені здається, я намагаюсь згадати ці відчуття, мені треба було якийсь тягар, хоч один, який я можу розрулити, скинути з себе…. Хочеться цього позбутися, не хочеться брехати. Не хочеться якось лицемірити, брехати”, – пояснив своє рішення співак.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com