Жириновський пообіцяв 10 мільйонів тому, хто встромить прапор Росії над Києвом

24.04.2021, 11:02
96368

Опальний політик-українофоб Володимир Жириновський відзначився черговим зашкваром. Він пообіцяв 10 мільйонів рублів тому, хто повісить над Києвом прапор Росії.

Читайте також: Жириновський сказився: трейлер українського фільму “Наші котики” наробив галасу (відео)

Про це повідомляє 24 канал.

Відповідне відео із зухвалими заявами російського політика оприлюднили у соцмережах. Пропозицію “підзаробити” Жириновський висловив поліцейським.

Що ще опального сказав Жириновський

Українофобською заявою він відзначився у приміщенні, де Путін виступав із заявою до Федеральних зборів. Жириновський вийшов до поліцейських, які стояли на вході біля металодетектору.

“Дам 10 мільйонів рублів тому, хто повісить прапор Росії над Києвом. Особисто я даю. Ясно? Готуйтеся!” – сказав Жириновський і пішов.

Окрім того, Жириновський дав інтерв’ю десятку журналістів. Він наговорив традиційні “путіноцентричні” тези про його всемогутність і велику славу Росії. Він зокрема зазначив: вирішувати долю світу будуть тільки дві людини. Потім переправився: точніше один – лише глава Росії. Байден – взагалі ні до чого і нічого у світі не вирішує.

Жириновський сказав, що США варто займатися расовими проблемами, адже через них там кожного дня відбуваються вбивства. Щодо Зеленського і його пропозиції сказав: той нічого не вирішує і не має пхатися до Путіна.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com