Жителям тимчасово окупованих територій збільшать субсидії

15.11.2021, 20:30
105183

Кабмін вирішив змінити порядок нарахування житлових субсидій в опалювальний сезон для мешканців районів Донецької та Луганської областей, прилеглих до тимчасово окупованих територій. Відтепер виплати буде збільшено за рахунок бюджетної програми Мінсоцполітики.

Читайте також: Автовиробники можуть відмовитись від механічної коробки передач

Про це у своєму Facebook повідомила віцепрем‘єр-міністр — міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

“Сьогодні уряд прийняв важливу постанову в інтересах мешканців районів Донецької та Луганської областей, прилеглих до тимчасово окупованих територій. Близько 12 тисяч домогосподарств зможуть отримати субсидію в середньому на суму 2,5 тис. грн. Збільшення нарахувань профінансують з бюджетної програми Мінсоцполітики”, — написала Верещук.

Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій зазначила, що місцеві жителі на лінії зіткнення вимушено використовують побутові електроприлади для обігріву своїх житлових приміщень, оскільки їхні оселі залишились без тепло-  та газопостачання внаслідок бойових дій.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com