Зірковий український спортсмен розбився в ДТП

13.01.2019, 14:30
7705

Відомий український спортсмен став жертвою транспортної пригоди.

Читайте також: В ДТП у Польщі загинув відомий український журналіст

Як повідомляється, трагедія сталася вчора вранці, 12 січня.

У прес-службі ГУ НП Нацполіціі відзначили, що ДТП сталася в районі населеного пункту Свидники Ковельського району на автодорозі Луцьк-Ковель.

Як відомо, відомий баскетболіст Андрій Романиця перебував за кермом автомобіля КIA, рухаючись з Луцька до Ковеля. У транспортному засобі також перебувала його 32-річна дружина Оксана.

Автомобіль спортсмена на дорозі зіткнувся з транспортним засобом Volkswagen T4, за кермом якого перебував 61-річний житель міста Ковель. Зіткнення було настільки сильним, що Андрій Романиця загинув на місці ДТП від отриманих травм.

Його дружину з різними ушкодженнями госпіталізували в реанімацію Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання. Водія Volkswagen госпіталізували в травматологію. Пасажир мікроавтобуса, 56-річний житель Ковельського району, після надання на місці медичної допомоги від госпіталізації відмовився.

Як відзначили в Нацполіціі, за фактом смертельної ДТП, в якому загинув відомий спортсмен Андрій Романиця, відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com