Синоптики попереджають про погіршення погоди: майже по всій Україні – мокрий сніг, дощ, ожеледиця

6.12.2021, 08:00
106528

У західних та північних областях, а також по Києву та області 6 грудня очікується налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на фейсбук-сторінку Укргідрометцентра.

Зазначається, що у Києві та області 6 грудня очікується налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий).

Читайте також: Їхали на весілля: у Кенії автобус впав у річку, загинули десятки людей (ФОТО, ВІДЕО)

У західних та північних областях також прогнозують налипання мокрого снігу, ожеледь, ожеледицю на дорогах. Вночі та вранці у південних та центральних областях туман, видимість 200-500 м. І рівень небезпечності, жовтий.

Укргідрометцентр попереджає, що погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

Загалом в Україні 6 грудня вночі невеликий сніг та мокрий сніг, вдень помірний мокрий сніг та дощ, лише на південному сході країни без істотних опадів.

Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі близько 0°, вдень 0-5° тепла, у центральній частині 4-9°, на півдні країни до 12°.

На Київщині вночі 6 грудня невеликий сніг, вдень помірний мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі близько 0°, вдень 1-3° тепла. 

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com