Злата Огнєвіч обурилася, що на благодійних заходах артистам не платять гонорари

17.10.2022, 19:32
129329

Українська виконавиця Злата Огнєвіч обурилася, що на благодійних заходах артистам не платять гонорари.

Читайте також: “Була на 6 місяці вагітності”: внаслідок атаки дрону на будинок в Києві загинуло молоде подружжя

У Instagram-stories знаменитість записала звернення, де прокоментувала це. За словами Злати, артистам покривають їхні витрати щодо їжі і організації виступу. Утім, виконавиця зазначила, нелегка праця зірок має оплачуватися. Злата наголосила, що артистам теж потрібно за щось жити.

“Хтось це має сказати, і нехай це буду я, і в мій бік полетить каміння, хейт і все таке інше. Як так сталося, що зараз, під час повномасштабного вторгнення, робота і талант, а також нелегка праця артистів знецінилася. Чому організатори благодійних подій дозволяють собі просити артистів виступати на цих подіях абсолютно безкоштовно, не покривають жодних витрат з боку артиста. При тому покривають витрати стосовно їжі, звуку, організації. Але артисти – це як? Це розхідний матеріал? Чи хто ми такі для вас?” – обурилася співачка.

Огнєвіч пояснила, що мала на увазі саме благодійні заходи – вечірки або тематичні вечори. Для військових, наголосила Злата, артисти мають виступати безкоштовно, що й роблять нині.

“Я все розумію, є дуже різні концерти. Наприклад, концерти для військових, де виступаємо ми з артистами абсолютно безкоштовно. Але мова йде саме про вечірки, благодійні вечори, посольства. Артисти заробляють своєю нелегкою працею на свій хліб”, – зазначила співачка.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com