Злетять майже в два рази: мобільні оператори піднімають ціни на послуги

22.12.2020, 21:21
91933

Мобільний оператор “Київстар” з 1 січня 2021 року підвищить вартість тарифних планів. Послуги компанії Vodafone виростуть у ціні з 28 грудня 2020 року.

Читайте також: У Києві розлючений натовп підприємців протестує на концерті “Вечірнього кварталу” (фото, відео)

Як повідомив на своєму сайті “Київстар”, зміни стосуватимуться зокрема пакетів інтернет-послуг – “Домашній інтернет”, “Все разом” і “Київстар ТВ” (новина доповнена коментарем “Київстар”, пише OBOZREVATEL.

Багатьом користувачам вже розіслали смс із попередженнями, що ціни підвищуються. Приміром, деякі тарифні плани подорожчають удвічі.

Тариф “Безлім” замість 95 грн/міс. з нового року буде коштувати 175 грн. У пакет увійдуть необмежений інтернет, як мобільний, так і провідний. Плюс збільшений удвічі обсяг вихідних дзвінків і SMS – до 200 хвилин по Україні і 200 SMS.

З 1 січня зміни очікують і тих “контрактників”, які користуються своїми тарифами три роки і більше. Оператор попередив, що їм потрібно встигнути змінити тариф на будь-який з актуальних до Нового року. У зворотному випадку “Київстар” переведе їх автоматично.

Найдешевший постпейд-пакет – Smart (150 грн/міс., 12000 МБ, по 120 хвилин і SMS).

Відзначимо, що “Київстар” також задумав скасувати тарифний план, який не містить інтернет-послуги. Переважно ним користувалися старші люди, які не використовують підключення до інтернету. Зараз же, щоб отримати тарифний план без інтернету – потрібно приїхати до відділення “Київстару” і підписати контракт на місці. В іншому разі тарифний план, який коштує 60 грн, зросте до 100 грн і буде містити інтернет-послуги.

В компанії “Київстар” надали офіційний коментар з приводу підвищення тарифів.

“Ми переглядаємо умови декількох старих контрактних тарифів, які було запроваджено близько 3 років тому, і в яких весь цей час не змінювали умови. Ними користується обмежена кількість абонентів, приблизно 1,5%. За ці роки абоненти почали використовувати у 3 рази більше мобільного інтернету, більше телефонувати на інші мережі та за кордон. Тому ми запропонували абонентам актуальні тарифи, з більшим обсягом послуг. І навіть отримати 100% знижку на першу абонплату в деяких тарифах. Мінімальна ціна контрактних тарифів починається зі 100 грн на місяць. А для людей старшого віку ми запустили спеціальний тариф “Дзвінки для батьків” без інтернету, лише за 60 гривень”, – йдеться в заяві.

Ціни мобільного оператора Vodafone також виростуть, сказано на сайті компанії. З 28 грудня Vodafone 4G Smart XS буде коштувати 45 грн в місяць замість 35 грн (1 ГБ, 100 хвилин по Україні).

На 20 грн збільшиться щомісячна абонплата і в інших пакетах. Наприклад, в Vodafone 4G Smart S – до 85 грн (5 ГБ, 200 хвилин) і в Vodafone 4G Smart M – до 130 грн (9 ГБ, 300 хвилин).

Багатьом користувачам вже надійшли повідомлення про зростання тарифів.

Також інтернет оператор “Воля” повідомив, що деякі пакети послуг подорожчають. Користувачі отримали повідомлення, що старі тарифні плани ліквідують і замінюють на нові. Новий тариф вищий на 40 грн в місяць.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com