Знайшли “наркотики” у посилці від батьків: на Балі хочуть стратити молоду українку

6.11.2020, 14:31
88406

Українку Дашу Шигаєву, яка вже рік живе на Балі, затримала індонезійська поліція. Дівчину звинувачують у зберіганні наркотиків, за які в країні смертна кара. Як виявилося, Даша отримала посилку від батьків з домашньою пастилою, а коли прийшла додому – до неї постукали “копи”. У неї забрали телефон і відкрили справу проти неї. Про це розповіла її сестра Катерина Кириченко на своїй Facebook-сторінці.

Читайте також: У Польщі в пожежі загинула молода українка: повідомили звідки загибла

“Дашу затримали для проведення додаткового тестування пастили. Ми точно знаємо, що в оригінальній посилці марихуани не було, але це не означає, що з нею не проводилися якісь махінації”, – написала сестра українки.

Родичі затриманої зв’язалися з консульством України в Індонезії. Там запропонували почекати три дні до отримання результатів повторного тесту.

“Сьогодні Даші дзвонив посол, також до неї приїжджали почесні консули. Відчуваємо від них підтримку. Даша здала аналізи, а також слідчі взяли матеріал на повторне тестування. Ще вирішуємо питання по адвокатам”, — розповіла Катерина Кириченко в коментарі ТСН.

Сама Даша написала пост в соцмережі, що все поступово налагоджується і вона чекає результатів експертизи пастили.

Українку хотять стратити на Балі: знайшли "наркотики" в посилці від батьків

“Справи відносно ок, дякую, що втрутилося консульство. Ми чекаємо результатів експертизи. Мають бути протягом 5 днів. Якби не відбирали телефон, взагалі б було чудово… Величезне спасибі всім, хто допомагав контактами або шерив пост”, – з вдячністю написала Даша.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com