Знімав тіктоки та постраждав від перцевого балончика: на Ніколаса Карму напали в центрі Львова

19.05.2024, 19:04
158927

На популярного українського блогера Ніколаса Карму напали хулігани просто в центрі Львова. Зірка мережі, який запитує в людей, скільки коштує їхній одяг, розповів про інцидент.

Читайте також: Екосукня “Wildfires” української красуні Ангеліни Усанової зайняла 2 місце на світовому конкурсі

Напад стався 18 травня ввечері під час зйомок нового відео Ніколаса на Площі Ринок. Двоє невідомих йшли вулицею і голосно вигукували нецензурні слова, ймовірно вони були напідпитку. Карма підійшов до хуліганів і намагався їм пояснити, що навколо ходять діти, просив так не висловлюватися.

“Мені не подобаються твої тіктоки, і я вважаю, що ти чучуть гейської натури. Мені не подобаються пі**ри”, – звернувся до блогера один з чоловіків.

Після цього вони бризнули в обличчя Ніколаса перцевим балончиком. На місце події довелося викликати швидку та поліцію. Блогер опинився в лікарні, де йому надали першу допомогу.

Скріншот Instagram

“Вчора, коли це сталось, я побачив, що народ готовий заступитись одне за одного у таких ситуаціях. Це головне. Не жити життя за принципом “Моя хата скраю”, а відстоювати честь так гідність навіть чужих їм людей. На жаль, без б*дла не буває, але я не засмучуюсь, адже адекватних та свідомих людей набагато більше. А також я пишаюсь нашою поліцією, яка спрацювала дуже оперативно та ідентифікувала хуліганів за годину”, – прокоментував інцидент інфлюенсер.

Скріншот Instagram

Зараз зірковий львів’янин перебуває вдома, однак скаржиться на погане самопочуття. У нього досі печуть очі та сильно сверблять руки.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com