Зовнішня розвідка Британії пропонує співпрацю росіянам, незгодним з Путіним: деталі

20.07.2023, 15:29
143911

Очільник зовнішньої розвідки Великої Британії Річард Мур закликав росіян, незгодних із діями Володимира Путіна щодо України, працювати на його службу.

Читайте також: В Україні створять мережу реабілітаційних центрів, – Зеленський

Про це повідомила російська служба ВВС.

“Сьогодні багато росіян із жахом мовчки дивляться на те, як збройні сили їхньої країни стирають з лиця землі українські міста, виганяють невинні родини з їхніх домівок і викрадають тисячі дітей. Вони приголомшені тим, що їхні солдати розоряють рідну країну. У глибині душі вони розуміють, що оголошені Путіним причини війни є нічим іншим, ніж фальсифікацією, міазмами брехні та вигадкою”, – сказав він.

Річард Мур вважає, що сьогодні багато росіян “вимушено поставлені перед таким самим вибором і такими самими докорами сумління, що й їхні попередники 1968 року”, коли радянські танки розчавили Празьке повстання.

“Я закликаю їх наслідувати приклад тих, хто вже приєднався до нас за останні 18 місяців. Наші двері завжди відчинені”, – сказав очільник зовнішньої розвідки Великої Британії.

Кожна пропозиція про співпрацю, за словами Річарда Мура, буде ретельно вивчена з обачністю і професіоналізмом, адже британська розвідка “ніколи не зраджує своїх агентів і готова працювати з ними, щоб покласти край кровопролиттю”.

“В основі моєї служби лежить те, що ми вірні нашим агентам довічно і вдячні їм вічно”, – сказав очільник зовнішньої розвідки Великої Британії.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com