Зрадниця Лоліта пишається російською пенсією, якої не вистачає навіть на проживання

18.02.2024, 19:00
154397

Російська співачка родом з України Лоліта Мілявська похвалилася своєю пенсією, яку отримує в країні-агресора. Вона каже, що рада бути “бабкою” в РФ, навіть незважаючи на те, що пенсії не вистачає на звичне життя зрадниці.

Читайте також: Іван Дорн під час війни в Україні розважав росіян на Балі у новорічну ніч (фото)

“Всім, хто писав під моїми постами “бабка”, присвячую і підтверджую гордість за пенсійне посвідчення. Моя пенсія становить 23 856,55 копійки (7156 гривень). Спасибі Москві за надбавку”, – написала Лоліта.

При цьому вона додала, що цих грошей мало для утримання себе і своєї сім’ї – мами і дочки, яких вона вивезла з України на початку повномасштабного російського вторгнення.

“Добре, що я допомагаю людям і утримую сім’ю на чесно зароблені і відкладені. Інтересантам підтверджую, що ніколи по податках претензій не було”, – додала артистка.

Варто відзначити, що останнім часом Лоліта потрапила в немилість. Концерти співачки скасовують по всій Росії після її участі в “голій вечірці” Насті Івлєєвої.

В даному випадку Лоліту не врятувало навіть те, що вона цинічно підтримала злочинний режим Кремля і війну в рідній Україні.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com