“Зробимо все на найвищому рівні”: Ткаченко назвав імовірні міста України, де можуть провести “Євробачення-2023”

15.05.2022, 17:00
119717

В Україні і  Маріуполь, і Калуш можуть провести “Євробачення-2023”, що було б символічно, але наразі поки що рано про це говорити.

Читайте також: Kalush Orchestra випустив емоційний кліп на Stefania, знятий у руїнах Бучі і Ірпеня: “Не для слабкодухих”

Про це заявив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко в ефірі національного телемарафону 15 травня.

“Організація такого масштабного форуму – це і не просто, і не дешево, але в України вже є досвід, ми двічі приймали Євробачення. Тому сумнівів, що ми все зробимо на найвищому рівні, у мене немає”, – сказав Ткаченко.

Він розповів, що з ним вже контактували кілька європейських міністрів культури, які привітали з перемогою і запропонували свою допомогу в організації “Євробачення-2023”.

Нагадаємо, що гурт Kalush Orchestra здобув для України перемогу на конкурсі “Євробачення-2022” з великим відривом від конкурентів. У загальному підсумку у сумі балів від глядачів та журі Kalush Orchestra отримав 631 бал, на другому місці опинилася Велика Британія з сумою балів 466, трійку лідерів закриває Іспанія із балами – 459.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com