ЗСУ “відправили на ремонт” російський корабель “Павел Державин”

15.10.2023, 16:22
148298

Російський корабель “Павел Державин” наразі відправлений в Новоросійськ для ремонту, інформація щодо характеру його пошкоджень уточнюється.

Читайте також: Британська розвідка вважає, що Росія накопичує ракети перед ударами по Україні

Про це повідомив речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону, як повідомляє УНІАН. “Інформація щодо характеру пошкоджень уточнюється. Що стосується місця перебування “Павла Державина” – він прямує до Новоросійська у пункт базування, де, скоріш за все, отримає якийсь ремонт після цих випадків з ним. Ми офіційно підтверджуємо лише ураження “Павла Державина” – двічі, та ураження “Николая Муру”, якого теж відтягнули, але вже до кримських портів”, – сказав Плетенчук.

Речник поки не розкрив, якими саме засобами було уражено судно. Водночас, за його інформацією, “Павло Державин” йде до Новоросійська своїм ходом, попри отримані пошкодження.

“Чому до Новоросійська? Бо розосереджено в принципі корабельний склад РФ, який є в Азово-Чорноморському регіоні, по усіх базах, окрім севастопольської. Бо там вони не почуваються в безпеці”, – пояснив Плетенчук.

За його словами, рішення про розосередження було прийнято раніше, але “Павлу Державіну” не пощастило, бо його відправили на чергування, і “відповідно він отримав там ці пошкодження”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com