Зворушливе привітання – Потап поділився “відеозверненням” до давнього друга

16.01.2019, 14:16
7900

Співак Потап опублікував відео-нарізку кращих моментів зі своїм товаришем і колегою. Цим зверненням він хотів привітати Ugo Gorovoy з 20-річним ювілеєм співпраці.

Читайте також: NK розповіла про свої нові стосунки

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Вот так 20 лет подряд! Поздравляю @ugogorovoy с юбилеем, мы ещё всех удивим! 20 years of happy hip hop living #ugo

Допис, поширений Oleksii Potapenko (@realpotap)

Користувачі мережі не втрималися від коментарів і висловили свої привітання і самому Потапу, і його близькому другу – колезі по “цеху”.

“Легендарний час!”, “Круті чувачки “, “Ааааааа все дитинство перед очима пронеслося… ностальжіііііі. З ювілеєм “, “Блін дуже сильно, круто”, “Пам’ятаю вашу “Наташу”, часи билі”, “Круто”. Скільки багато нового побачила”, “сльозу мало не пустила”, “Крутяк, вітаємо”, “Південно крутий”. Дуже класно”, “Таку як ти” у свіжій аранжуванні. Чекаємо”, – пишуть користувачі мережі.

“Так Леха, Дякую! 20 років ШБ – ЦЕ РІВЕНЬ!!! Хоча постривай, адже в кліпі Планова ти теж брав участь кома означає виходить 20 років тому ми з тобою потрапили на нескінченну кількість екранів телевізорів! Так що тебе теж з ювілеєм! Ти теж 20 точку в шоу-бізнесі… і ось помітиш тире якось все правильно розгорталася і розгортається, спочатку ніхто – тепер все!”, – зазначив також і сам близький друг Потапа – Юго Горовий.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com