10 найграндіозніших кінопрем’єр листопада

5.11.2023, 22:05
149289

Цьогорічний листопад ознаменується яскравими прем’єрами фільмів, на які ми чекали цілий рік. Деякі з них – це продовження культових історій, інші ж розкажуть нам про життєпис легендарних постатей.

Читайте також: Європейське кіно повертається на російський ринок

Від пригод і комедій, до трилерів та байопіків – ці фільми гарантовано справлять на вас враження та подарують незабутні емоції. Залишилося обрати, що ж подивитися першим!

Королівство тварин – 2 листопада

Жанр: пригоди, фантастика

Сюжет розповідає про те, як людство потерпає від загадкових мутацій: через них звичайні люди перетворюються на звірів. Головний герой на ім’я Франсуа намагається зробити все можливе аби врятувати свою дружину, яка стала однією з жертв. Для цього він зі своїм 16-річним сином вирушають на пошуки ліків – цю подорож вони запам’ятають на все життя.

Коп на драйві – 2 листопадаЖанр: комедія

Поліціянт-незграба на ім’я Раян став свідком незвичайної ситуації: його бабцю викрали члени мексиканського картелю. У команди головного героя є всього три доби на те, щоб врятувати бабусю. Рятувальна операція обернеться пригодами, сповненими екстриму.

Між нами – 2 листопадаЖанр: трилер

“Між нами” розповідає про долі двох жінок Саші та Ані, що стоять на роздоріжжі життєвого вибору: перша – щодо свого чоловіка, друга – щодо свого сина. Драматичність кінокартини загострюється та досягає свого піку, коли один несподіваний випадок перевертає все з ніг на голову.

Прокляття щуролова – 9 листопада

Жанр: трилер, горор

Невдовзі після кончини свого учителя, музикантка має самостійно завершити його концерт. Однак дівчина поступово усвідомлює, що музика наставника викликає смерть. Саме їй доведеться знайти відповіді на питання про жахливу історію, що стоїть за мелодією, та про зло, яке пробудилося.

Марвели – 9 листопада

Жанр: супергеройський екшн

Історія розповість про Капітан Марвел – Керол Денверс. На цей раз, після попередніх пригод та випробувань, їй довелося взяти на себе тягар мінливого світу. Вона несподівано стикається з незрозумілим для неї явищем. Щоразу, коли Керол використовує свої сили, то переміщається у неочікуване місце. Те саме трапляється з Монікою Рембо та Камалою Хан. Для того, щоб зрозуміти чому це відбувається, вони мають об’єднатися.

Перший код – 16 листопада

Жанр: історія на основі реальних подій

Картина починається з 50-х років минулого століття, коли вітчизняні інженери працювали над розробкою першого комп‘ютеру, та тягнеться до сьогодення, коли сектор ІТ став одним з фронтів боротьби з РФ. У кадрі з’явиться міністр цифрової трансформації Михайло Федоров та чимало інших яскравих представників українського IT-бізнесу.

Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій – 16 листопада

Жанр: екшн, пригоди, фантастика

Кінострічка стане приквелом до знаменитої серії фільмів про “Голодні ігри”. Цього разу історія розповість про те, як перед десятими іграми влада Капітолію вирішила змінити правила: було вирішено залучити представників з вищих верств, аби вони стали наставниками учасників. 18-річний Коріолан Сноу з заможної родини опікуватиметься дівчиною Люсі Грей Берд, допоки триватимуть смертельні змагання.

Наполеон – 23 листопада

Жанр: епічна історія

Актор Хоакін Фенікс, володар престижної премії “Оскар”, цьогоріч перевтілився у легендарного імператора Франції – Наполеона Бонапарта. Кінофільм розповість про життєвий шлях французького полководця: від самого початку до омріяного імператорського трону. Сюжет повідає про Бонапартові злети, що увінчалися тріумфами, та про події, які запам’яталися трагедією.

Бажання – 23 листопада

Жанр: анімація, сімейний

Мультфільм розповість про розумну 17-річну дівчину Ашу, яка мріє про здійснення свого великого бажання. На це відгукується всесвіт – він посилає до головної героїні маленьку кульку безмежної енергії. Разом з новим компаньйоном Аша повинна врятувати свій народ, який потерпає від злого короля.

Дочка болотного короля – 30 листопада

Жанр: кримінальний, містичний, трилер, драма

Гелена – головна героїня, здавалося б, має усе: сім’ю з люблячого коханого, двох чудових донечок та власний бізнес. Однак жінка приховує одну таємницю: у підлітковому віці її матір стала жертвою викрадення. Маму тримали у хатині посеред болота, де вона згодом народила Гелену. Тепер головна героїня прагне знайти батька, який зруйнував її життя.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com