15 РДА Київщини незаконно агітували за Порошенка, – ОПОРА

14.04.2019, 22:44
20915

На офіційних сайтах 15 райдержадміністрацій Київщини опубліковані матеріали з ознаками передвиборної агітації на користь чинного президента Петра Порошенка. Про це пише УП з посиланням на громадянську мережу “ОПОРА“.

Читайте також: “Щоб не довелося лізти на дах, Порошенко зробить все”, – Лукашенко про вибори в Україні

“У 15 з 25 райдержадміністрацій області на офіційних сайтах розміщені новини агітаційного характеру, на окремих сайтах таких публікацій декілька. Йдеться про матеріали зі згадками кандидата у президенти та чинного глави держави Петра Порошенка”, – повідомляє “ОПОРА”.

Зокрема, на сайтах РДА в період з 8 по 10 квітня розміщена стаття під заголовком “Верховним головнокомандувачем не може бути людина, залежна від наркотиків – президент Порошенко”. У публікаціях посилаються на офіційний сайт президента України.

Зазначається, що ця стаття опублікована на сайтах Баришівської, Білоцерківської, Бориспільської, Бородянської, Васильківської, Володарської, Згурівської, Києво-Святошинської, Обухівської, Переяслав-Хмельницької, Поліської, Рокитнянської, Сквирської, Таращанської та Яготинської районних державних адміністрацій.

Крім того, на сайтах окремих районних державних адміністрацій опубліковані й інші статті зі згадками про Порошенка та його участь у другому турі виборів як кандидата, зазначає “ОПОРА”.

Так, 8 квітня на сайті Яготинської РДА опублікували статтю “Президент виборцям: Я вас почув. Це сильний стимул проаналізувати помилки і урок на наступні п’ять років”.

Також 12 квітня на сайті Бориспільської РДА опублікована новина із тезами з виступу президента під час Дванадцятої зустрічі Київського безпекового форуму “Невтомна хвиля: стратегічний вибір України та Заходу”, де також присутні ознаки агітації.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com