9 головних тенденцій в одязі цієї весни

18.02.2024, 23:01
154384

Якою б привабливою не здавалася зимова багатошаровість, навесні 2024 року в моді переважатиме тренд на практичний і більш лаконічний одяг. Із настанням тепла модниці поступово зніматимуть із себе тяжкі й теплі речі, додаючи більше прикрас, світлих кольорів і квіткового принту.

Читайте також: Стилісти назвали трендові кольори колготок цієї весни

Модні експерти виокремлюють 9 головних тенденцій, які полюбляться жінкам. Їх можна стилізувати і в спортивному образі, й у класичному.

Спідниця у стилі Masc/Fem

У новому сезоні спідниця зʼявлялася майже в усіх колекціях топових дизайнерів. Ультраміні, широка чи елегантна спідниці – усе це невіддільна частина естетичної тенденції, яка стане відкриттям весни – Masc/Fem Dressing.

Не варто комбінувати спідницю з ніжним кардиганом або сексуальним жилетом. Замість цього краще підібрати сорочки великих розмірів, широкі светри, громіздкі блейзери тощо, створюючи “жіночний” низ і “чоловічий” верх.

Діловий стиль у буденності

Стилісти пророкують, що офісний одяг стане дуже популярним у буденному стилі: під час прогулянок, шопінгу, сніданку в кавʼярні тощо. У 2024 році можна сміливо одягати класичний костюм, сорочку та стриману спідницю, збираючись на неформальний захід, і це матиме стильний вигляд.

Напівпрозора біла сукня

Вже кілька сезонів поспіль прозорі тканини підкорюють серця модниць, але цієї весни світ чекає новий спосіб стилізувати тренд. Модні експерти стверджують, що прозора біла сукня виглядатиме розкішно та невульгарно як на червоній доріжці, так і під час вечері в ресторані чи прогулянки по пляжу.

Висока талія

Мода на штани в стилі 2000-х добігає кінця, вважають дизайнери, які вже показали нові колекції з високою посадкою. З виразним ременем вони матимуть більш стильний вигляд, але важливо не закривати аксесуар довгим верхом.

Більше спорту

Неочікувано, але в новому сезоні в моду ввірвуться вкорочені легінси, кофти на замку, широкі світшоти й довгі худі. Донедавна всі ці речі були антитрендами й пережитками минулого, але в 2024 році отримають ще один шанс.

Троянди

Обираючи квітковий принт, увагу варто звернути саме на троянди, вважають стилісти. Бренди цьогоріч на подіумах демонстрували величезну кількість варіацій зображення цих квітів – рожеві, червоні, маленькі, самотні чи в букетах – тож можна сміливо обирати будь-який із них.

Металік

Неочевидний тренд, який мав вийти з моди після зимових свят, але залишився актуальним, – металік. Здебільшого дизайнерам полюбилися сукні в цьому стилі, які красиво переливаються під софітами.

Сучасна наречена

Стилісти не оминули увагою і весільну моду, яка також зазнала змін. Красуні, які планують стильне весілля, можуть звернути увагу на нетипові силуети, сміливі розрізи, асиметрію та модні відтінки, якщо класичні білосніжні сукні до підлоги їм нецікаві.

Короткі шорти

Завершальним трендом у весняній моді цього року названо дуже короткі шорти. Ті самі, з яких кілька років тому сміялися, називаючи вульгарними. Вже 2024 року мікрошорти можна побачити на багатьох зірках, включно з голлівудськими.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com