Андрій Шевченко: Ми програли гідно, я задоволений грою команди

11.10.2020, 12:16
86323

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився емоціями від матчу проти Німеччини в Ліги націй, в якому його команда програла з рахунком 1:2.

Читайте також: Історична поразка: ослаблена збірна України програла Франції у товариському матчі

“Я залишився задоволений самовіддачею, планом на гру. Хлопці намагалися виконати установки, терпіли. Було дуже важко. Німеччина – команда, добре контролює м’яч, з швидкими і сильними футболістами. Треба було боротися, працювати, підбирати і грати в футбол. Дещо виходило добре, дещо – ні.

Сьогодні в складі були хлопці, вже не дебютанти, але їм по 18-19 років, вони ще не нюхали пороху. Ці матчі дадуть їм можливість відчути цей рівень, як потрібно себе готувати, до чого потрібно прагнути. Ми віддали володіння м’ячем, оскільки знаємо, що Німеччина робить пастки при пресингу. Відразу йде вертикальна передача і загострення 1 в 1, а ми програємо в цьому, і нам треба було змінити трохи стратегію гри.

Загалом я задоволений – хоч ми і програли, але програли гідно. Приємно, що цей матч побачили глядачі, ми дуже скучили. Футбол з глядачами інший. Я задоволений усіма гравцями, які виходили на поле – і в старті, і на заміну. Кожен з них виклався. Гравці, які виходили на заміну, відразу добре входили в гру.

Бущан? Я буду підтримувати його, як і будь-якого молодого футболіста. Помиляються всі, немає гравців, які не допускають помилок. Він виручав сьогодні, були момент. Йому необхідно набратися впевненості. Це футбол, з усіма буває”, – сказав Шевченко в коментарі телеканалу Футбол 1/2/3.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com