“Антитіла” представили новий емоційний кліп та показали в ньому Землю після Апокаліпсису (відео)

12.04.2019, 15:11
20599

Гурт “Антитіла”, соліст якого Тарас Тополя показав своє “оцифроване” обличчя на обкладинці альбому, сьогодні, 12 квітня представив довгоочікувану платівку Hello.

Читайте також:“Бумбокс” та Тіна Кароль презентували новий чуттєвий кліп

До альбому увійшло десять композицій. Чотири пісні з нього вже добре знайомі слухачам, це треки TDME, “Лови момент”, Lego та “Вірила”. Аранжувальником і співавтором музики багатьох пісень альбому виступив Максим Сиволап. Цікаво, що кожна пісня з альбому має свій відеоряд: кліп або оригінальний аудіо віжуал, з оцифрованим обличчям музикантів гурту у стилі обкладинки альбому.

Окрім нової платівки, “Антитіла” представили емоційний кліп на головну пісню альбому Hello. Головну роль у відео зіграв лідер рок-гурту DETACH Олексій Веренчик, він же виступив режисером роботи. За сюжетом Олексій повертається на Землю після ядерного апокаліпсису, аби перевірити чи придатна вона для життя. Відеоробота складається з натурних знімань та з комп’ютерної графіки.

“Цей кліп – продовження історії з кліпу “Лови момент”: про те, що світ – крихкий. І про те, що Земля – наш дім, який треба оберігати. А про це багато хто забуває. На зніманнях Hello, було цікаво, не без пригод. Ми мало не втопили камеру. Знімали кліп приблизно чотирнадцять годин. Нам було потрібно болото в кадрі, і дорога, і поле – при цьому часу на переїзди не було. Дивним чином знайшли поле у Києві, яке поєднувало в собі все, що ми шукали. Машину з кліпу знайшли на смітнику, а рояль, на якому грає Тарас, купили на одній платформі онлайн-об’яв. Мій костюм, до речі – справжній костюм пілота. Купили в одному з військторгу”, – розповів Олексій Веренчик.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com