Автобусні спецрейси для перевезення медиків відсьогодні курсуватимуть Львівщиною

20.03.2020, 10:32
67018

У Львівській області курсуватимуть спеціальні регулярні автобусні маршрути для довезення працівників установ, що забезпечують життєдіяльність регіону.

Читайте також: МОЗ розглядає можливість продовження карантину, – Ляшко

Як інформує УНІАН, про це повідомляє прес-служба ОДА, маршрути сполучатимуть райцентри зі Львовом і курсуватимуть щодня, починаючи відсьогодні. Транспорт доставлятиме людей безпосередньо до місця роботи і у зворотню сторону – додому.

“У зв’язку із карантином і припиненням курсування транспортних засобів, виникла гостра необхідність у довезенні медичних працівників та працівників підприємств, що забезпечують життєдіяльність області, на роботу. Керівництво підприємства Укрпошта та медичних установ дійшло згоди з перевізниками, які забезпечують своїм працівникам доїзд”, – повідомив керівник управління транспорту та зв’язку ЛОДА Тарас Оприск.

Нагадаємо, через пандемію коронавірусу в світі Кабінет міністрів України від 18 березня на три тижні запровадив карантин на всій території України, задля протидії маштабного зараження українців. Україна закрила кордони, призупинено роботу метро, а також  обмежено автомобільнезалізничне та авіасполучення між містами й областями.

В Україні офіційно підтверджено 26 випадків інфікування коронавірусом SARS−CoV−2: у Чернівецькій (15), Житомирській (2), Київській (2), Донецькій (1), Дніпропетровській (2), Івано-Франківській (1) областях і в Києві (3).

Три з них летальні − померли 71−річна жінка у Житомирській області, 56-річна жінка на Івано−Франківщині та 33−річна жінка у Чернівецькій.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com