Банкова збирає топпосадовців з усієї країни на “чесну розмову” з українцями

22.02.2024, 09:01
154575

У неділю, 25 лютого, усе військово-політичне керівництво України проведе велику пресконференцію про майбутнє держави, війну та вступ до ЄС і НАТО.

Читайте також: Київ та Варшава провели переговори щодо ситуації з зерном на кордоні: подробиці

Про це повідомив прессекретар президента України Сергій Никифоров в ефірі телемарафону.

“На 25-те лютого ми готуємо дещо особливе. Це буде у вигляді конференції, чесна розмова про наш шлях далі, про наш шлях у 24-му році. Будуть усі топ-спікери від влади, військово-політичне керівництво України, прем’єр-міністр, голова Верховної Ради, СБУ, Головне управління розвідки, Мінстратпром, боюся когось забути. Перша леді буде, Міністерство інфраструктури, буде Офіс президента і звичайно сам президент”, – розповів Никифоров.

За його словами, йтиметься про різні аспекти майбутнього України, зокрема про потенціал армії і її розвиток, про запровадження сучасних технологій. Також говоритимуть про інтеграцію України до ЄС та НАТО — що вже зроблено і що буде зроблено далі. Керівництво держави обговорить також гарантії безпеки.

“Будемо говорити про ментальне здоров’я, відновлення психічного і фізичного здоров’я українців, які постраждали під час війни. Про підтримку бізнесу. Багато про що. Про всі аспекти життя країни у майбутньому”, – додав прессекретар глави держави.

Сам президент Зеленський за підсумками цієї конференції також візьме слово і проведе свою пресконференцію, під час якої “окреслить своє бачення означених тем і відповість на основні запитання”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com