“Батя, я намагаюся”: у дружини Януковича знайшли бізнес в Криму і величезну віллу (фото)

28.01.2020, 17:10
61223

Людмила Янукович, дружина екс−президента Віктора Янукович, який втік у Росію, має в окупованому Криму свій бізнес. Про це повідомляє “Радіо Свобода”.

Читайте також: Український олігарх Ринат Ахметов придбав один з найдорожчих будинків на Землі (фото, відео)

Людмила Янукович володіє в Севастополі мережею продуктових магазинів “Меркурій”, яка створена через систему посередників. В “Меркурії” торгують продуктами, які заборонені для ввезення в Росію.

Сама Людмила живе в курортному селищі Відрадне в окупованому Криму у величезному особняку площею 1,2 гектара з власним гальковим пляжем. Населений пункт розташований на березі моря між селищами Клевань, Микита і Ялта.

Людмила Янукович володіє триповерховою віллою площею 2345 квадратних метрів, котеджами для відпочинку на березі моря, будиночками для обслуги, спа−центром, басейном, тенісним кортом, альтанками, господарськими приміщеннями та іншими спорудами.

Особняк знаходиться на колишній території кримського науково−дослідного інституту виноградарства і виноробства “Магарач”.

У 2003 році тоді ще прем’єр Янукович отримав цю землю, відібравши її у інституту, а у 2004 році там побудували віллу. Вілла Людмили Янукович У 2015 році ринкова вартість садиби з ділянкою, пляжем і спорудами оцінювалася у 25 мільйонів доларів.

При цьому право власності на всю ділянку оформлено на фірму, близьку до старшого сина Олександра Януковича, екс−міністра оборони України Павла Лебедєва і ветеранів спецслужб. За інформацією журналістів, всі підходи до особняка перекриті залізними воротами.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com