Бій Усика та Ф’юрі перенесено: коли відбудеться довгоочікуваний поєдинок за “абсолюта” – ЗМІ

1.11.2023, 15:03
149087

Поєдинок між між чемпіоном світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександром Усиком і володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі вирішили перенести.

Читайте також: Ексзаступник голови Служби судової охорони допомагав ухилянтам виїхати за кордон, а потім втік сам: деталі скандалу

Як повідомляє відомий журналіст Майк Коппінджер з посиланням на джерела ESPN, бій українця проти британця за звання абсолютного чемпіона світу відбудеться в лютому наступного року.

Очікувалося, що Усик і Ф’юрі зійдуться в ринзі 23 грудня цього року, однак нещодавній поєдинок “Циганського короля” проти ексчемпіона UFC Френсіса Нганну не минув для нього без наслідків. Повідомляється, що Ф’юрі отримав у цьому бою два розсічення.

Місце проведення битви за “абсолюта” не змінилося. У лютому 2024 року поєдинок Усик – Ф’юрі збираються організувати у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Саме тут Ф’юрі в ніч проти 29 жовтня здобув перемогу над Нганну. У третьому раунді британець побував у нокдауні, але зумів піднятися та в підсумку здолав представника змішаних єдиноборств роздільним рішенням суддів.

Переможець бою Усик – Ф’юрі стане першим абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні у XXI столітті.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com