Білборд зі своїм фото: британець у пошуках кохання

3.02.2020, 16:30
61786

Британець розчарувався у соцмережах для знайомств і вирішив діяти рішучіше у пошуках половинки. 30-річний чоловік розмістив у рідному місті білборд зі своїм зображенням. Пост з’явився у твітер-акаунті чоловіка, повідомляє ТСН.

Читайте також: Любовний гороскоп на лютий: астролог назвав знаки Зодіаку, які знайдуть кохання

Користувач твіттера на ім’я Марк Роф із Шеффілда залишився єдиним самотнім у компанії друзів і вирішив взятися за посилений пошук дівчини. Хлопець розчарувався у додатках для знайомств, тож вигадав новий спосіб познайомитися.

“Додатки для знайомств не працювали, тому я оплатив білборд і створив сайт, щоб виділитися і покликати кого-небудь на побачення”, – написав він.

На підтвердження він додав до твіта фотографію, де видно розміщений з його зображенням білборд на вулиці. На ньому також є і посилання на власний сайт, де можна йому написати.

На сайті Марк розмістив свої фотографії, коротку біографію і факти про себе. Так, стає відомо, що його зріст сягає 182 сантиметрів, у нього є двоє друзів, а із дівчатами він цілувався понад три рази.

За оренду рекламного щита шириною шість метрів у центрі Манчестера він заплатив 425 фунтів стерлінгів (13,8 тис. грн). Тепер Марк планує розмістити сході білборди в інших великих містах країни, щоб збільшити свої шанси.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com