“Будемо жорстко реагувати”: Аваков заявив, що у МВС достатньо сил та засобів для контролю передвиборчого процесу

15.09.2020, 19:21
84213

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що правоохоронці будуть жорстко реагувати на будь-які порушення закону під час виборчого процесу перед місцевими виборами. Про це він повідомив на засіданні координаційного штабу щодо місцевих виборів, передає пресслужба МВС.

Читайте також: Нардеп Юрченко виходить із фракції “Слуга народу” у зв’язку з корупційним скандалом, – ОП

“Я хочу звернутися до усіх учасників виборчого процесу із закликом суворо дотримуватися закону, не порушувати правила агітації, не вдаватися до незаконних схем та оборудок, не розхитувати ситуацію на своїх округах. У МВС України достатньо сил, засобів та мотивації для контролю передвиборчого процесу. Ми будемо жорстко реагувати на всі спроби побудови “передвиборчих сіток”, на підкуп виборців, провокації та інші порушення”, – сказав глава міністерства.

Аваков зауважив, що потрібно ще раз “сформулювати роль кожного у виборчому процесі, побачити нові ризики, сформулювати алгоритми взаємодії”.

“У нас є чіткий план дії із врахуванням всіх можливих викликів цього виборчого процесу. Він, як і попередні президентські та парламентські вибори, має пройти в правовій площині”, – додав очільник МВС.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com