Де вони – чоловіки-романтики?

16.03.2021, 11:40
95506

Британські вчені, провели масштабне опитування, згідно з яким з’ясувалося, що 70% жінок вважають, що їх чоловік – не романтик, – повідомляє Наша Мама.

Читайте також: “Дві половинки щасливого шлюбу”: найміцніші пари в українському шоу-бізнесі (фото)

В ході дослідження було опитано 1500 жінок, які перебувають у відносинах більше 1 року з коханим чоловіком. В результаті опитування більше 1000 жінок (близько 70%) відповіли, що їх чоловік жодного разу не проявив себе, як романтик.

Також з’ясувалося, що більше половини опитаних (786 жінок) описували свого коханого, як «такого, що не вміє створити романтичну обстановку». Кожна десята дівчина відповіла, що ніколи не отримувала від коханої людини сніданок у ліжко.

Дослідження британських вчених також показало, що в 40% випадків чоловіки перестають створювати романтичні ситуації вже після півроку відносин: перестають дарувати квіти або готувати романтичні вечері.

На питання, чому чоловіки настільки неромантичні, велика частина жінок відповіла, що причина всьому – такі ж відносини в родині коханого. Крім того, кожна 20 дівчина відповіла, що кохана людина не робитиме романтичних жестів через глузування друзів з цього приводу.

В результаті відсутність романтики може стати головною проблемою для відносин. Згідно з дослідженням, в 20% випадків відносини закінчуються саме через це.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com