“Дед воевал”: тесть Клімкіна має медаль “За повернення Криму”

12.02.2019, 11:31
11556

Тестя Міністра закордонних справ України Павла Клімкіна нагородили у 2014 медаллю “За повернення Криму”.

Читайте також: “Україна веде переговори про закупівлю серйозного озброєння”, – Клімкін

Юрія Михайленка, тестя глави МЗС України Павла Клімкіна, російська влада нагородила у 2014 році медаллю “За повернення Криму”. Інформацію поширив на свої сторінці у Facebook користувач Петро Incognito.

“Шокуючий факт! В сім’ї глави МЗС Pavlo Klimkin виявлено зрадника України, з яким вони мають спільну квартиру в Києві. “Генерал-майор” Юрій Михайленко, тесть українського міністра, отримав в 2014 році медаль “За возвращение Крыма”.

Факти свідчать, що родина міністра й досі гарно мешкає із зрадником. Дружина міністра Марина, посадовець Адміністрації Президента, ділить з татом Юрієм та мамою Ніною Михайленками квартиру на 90 кв.м. в Києві (на Хрещатику). А ще мама має дачний будинок і більше гектара земельних ділянок в елітному районі передмістя Києва, в Козині Обухівського району.

Саме “генерал” Михайленко хизується своєю зрадою: “В 2014 году меня наградили тремя медалями: одну компартия вручила, вторую – Министерство обороны РФ, а третью – местные органы власти. Я горжусь этим, а потому носил и буду их носить! Я 23 года добивался того, чтобы Крым был территорией России”.

На цьому фоні знущанням виглядає наказ Порошенка СБУ перевіряти держслужбовців, які мають родичів в Криму. Може варто почати зі своїх сватів, що живуть у Петербурзі та з тестя міністра Клімкіна?”

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com