Депутати заблокували засідання Верховної Ради: причина (відео)

30.03.2020, 21:18
68084

Народні депутати від “Опозиційної платформи – За життя” та “Батьківщини” заблокували трибуну Верховної ради та вимагали від головуючого на засіданні – першого заступника голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука не порушувати регламент.

Читайте також: Верховна Рада з другої спроби призначила нових міністрів охорони здоров’я та фінансів

Після перерви у третьому за сьогодні позачерговому засіданні Верховної Ради України, яку оголосили для проведення кварцування приміщення, опозиційні народні депутати вимагали від Руслана Стефанчука провести реєстрацію народних обранців. Своє прохання депутати пояснили тим, що у залі присутня невелика кількість їхніх колег, тож за таких умов продовжувати роботу із розгляду поправок до “земельного” законопроєкту неможливо. Окрім того, депутати просили винести на табло результати голосування, щоб побачити реальну кількість парламентарів. Проте Руслан Стефанчук не дослухався до прохань депутатів, що викликало обурення у залі.

Парламентарі почали скандувати “Ганьба!”. Народні депутати від “Опозиційної платформи – За життя” та від “Батьківщини” заблокували трибуну та вимагали зупинити розгляд проєкту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення № 2178-10. Руслан Стефанчук на кілька хвилин призупинив роботу.

Нагадаємо, напередодні Верховна Рада проголосувала за звільнення міністра охорони здоров’я Іллі Ємця та міністра фінансів Ігоря Уманського.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com