Дива існують: волинські «ударівці» створили «Фабрику Святого Миколая»

20.12.2021, 19:29
107684

Зима дуже багата на свята, і відкриває календар одне із найулюбленіших свят для малюків – День Святого Миколая. Святий Миколай першим приходить до нас – зі святом милосердя та добра, турботи про всіх, кого любиш. Діти шаленіють від зимових свят. Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в атмосферу чарівності, радості і веселощів. Кожна дитина сподівається на маленьке диво і з нетерпінням його чекає. Але не тільки діти радіють цьому святу – кожен із нас вірить в здійснення заповітної мрії.

Читайте також: Лідер Волинського “УДАРу” отримав спортивну подяку у День Святого Миколая

Діти для святого Миколая – найрадісніші і найсвятіші створіння, які завжди потребують захисту, уваги, лагідного ставлення. Для них він і опікун, і заступник у біді, що гладить по голівці, радує подарунками.

День Святого Миколая для малечі стає чарівною казкою, адже з самого раночку вони виглядають Миколая, аби отримати подарунки.

Тож у переддень дивовижного свята волинські «ударівці» стали помічниками Святого Миколая і, занурившись в теплу атмосферу, організували «Фабрику Святого Миколая» в офісі обласного осередку політичної партії «УДАР».

«Дарувати дітям казку – це те, що потрібно робити незалежно від пори року та свята. Ми, дорослі, повинні вірити у дива разом з нашими дітьми. У їхніх маленьких серцях – така велика любов до світу, а ми мусимо відкривати його разом із ними», – зазначає помічниця Святого Миколая Ольга.

«Усі діти в цей день чекають на чарівну казку і в кожного з них є своє заповітне бажання! Не буває чужих дітей, є тільки маленькі люди, які потребують захисту дорослих. Зробимо добру справу разом! Подаруємо промінчик щастя та маленьке диво! І нехай Миколай прийде до кожної дитини!» – додає «ударівець» Максим.

«Бути помічниками Святого Миколая і допомогти йому здійснити хоча б одну дитячу мрію, можуть усі охочі. Кожен може долучитися до доброї справи, передавши дітям, які особливо потребують уваги і підтримки, подарунок, а, отже, і радість від очікуваного свята», – підсумовує помічниця-«ударівка» Леся.

Дякуємо усім, хто долучився до хорошої справи. Мрійте і пам’ятайте – дива трапляються!

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com