Джамала та Pianoboy підкорили мережу спільним треком “Ендорфіни” (відео)

11.09.2020, 14:11
83841

Популярна українська виконавиця Джамала презентувала трек “Ендорфіни”, що записала у колаборації із музикантом Pianoboy. Пісня написана для того, щоб усміхатися, закохуватися і подарувати слухачам трохи легкості, якої нам всім так не вистачає.

Читайте також: Остапчук скасувавв весілля з новою коханою

Як передає OBOZREVATEL, авторами музики і слів виступили Джамала і Дмитро Шуров. Пристрасть, ніжність, відчуття кінця літа як початку нового природного витка, закоханість, як вона є – артисти створили пісню для того, щоб надихнути шанувальників літати і насолоджуватися життям. Лірик-відео опубліковано на YouTube.

Джамала розповіла, що пісню вона написала ще три роки тому, коли була вагітна своїм першим сином Еміром-Рахманом. Пізніше вона відправила трек Шурову, але довгий час не було відповіді. Під час карантину зірки домовилися про спільний запис треку.

“Ендорфіни” – для того, щоб посміхатися, щоб закохуватися і подарувати слухачам трохи легкості, якої нам всім так не вистачає. Цю пісню я написала три роки тому, ще коли була вагітна Еміром-Рахманом. Але відклала в довгий ящик. І весь цей час вона чекала свого часу. Потім я відправила демку Дімі. Мені здалося, що в цій пісні є дух Pianoбой, легкість, притаманна музиці Діми. І довго не було відповіді… Я подумала, що, напевно, йому не сподобалося і нічого не вийде. А потім настав карантин і Діма відповів! Сказав, що написав свою частину і готовий увірватися в наш дует. Ось так і народилася наша з Pianoбой колаборація”, – поділилася співачка.

Читайте також: У Могилевської роман з відомим мільйонером, – ЗМІ

Pianoбой, в свою чергу, додав, що трек допоможе багатьом слухачам згадати, як закохуватися.

“Той, хто не забуває, як закохуватися, ще має шанс на просте людське щастя. Кожна закоханість – це смілива спроба впустити в себе щось нове. Тому закохуватися – корисно для розвитку душі. А якщо ви тимчасово забули, як це – можете , для початку, закохатися в цю пісню, в українську природу, яку ми зняли в кліпі на неї, в Джамалу і навіть мене”, – додав музикант.

Користувачі мережі прийшли в захват від спільної роботи Джамали і Pianoбой.

“Я тішуся, що Бог посилає Україні таких талановитих людей, які направляють цей талант в добре русло!” – відзначили в мережі.

Читайте також: Настя Каменських, Винник та Дорофєєва: як українські зірки виглядали у школі (фото)

“Така щира і зі змістом. Непорожня пісня, як зазвичай пишуть сьогодні. Порадували моє вушко і подарували посмішку”, – додали інші.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com