“Гладковський був консулом на Сейшелах, де на “офшорах” робив махінації з податками”, – Наливайченко

1.03.2019, 11:31
14312

Наливайченко повідомив, що Олег Гладковський був почесним консулом на Сейшелах, де на офшорних фірмах незаконно оформляли дорогоцінні покупки сім’я Гладковських разом зі своїм бізнес-партнером Петром Порошенком.

Читайте також: Голова БПП намагався потрапити в ефір “Право на владу”

Член РНБО Олег Гладковський був почесним консулом Сейшельських островів, а через цю дипустанову проводилися оборудки задля уникнення сплати податків з придбаних за кордоном картин. Про це в ефірі ток-шоу “Право на владу” розповів колишній очільник Служби безпеки України, кандидат у президенти Валентин Наливайченко.

За його словами, британська спецслужба з боротьби зі злочинністю задокументувала ще 2006 року і зараз наполягає на розслідуванні розкрадання через офшорну фірму, яка, зокрема, володіла Липецькою фабрикою Roshen, а належала давнім бізнес-партнерам – Петру Порошенку та Олегу Гладковському.

“Через цей офшор Порошенко та Гладковський купляли на найбільших акціонах світу найдорожчі картини, серед них Айвазовського, Левітана та інших художників. Картини купляли за мільйони фунтів стерлінгів, а до України завозили через офшор, оформлюючи на почесне консульство Сейшельських островів, щоб не сплачувати податки. Почесним консулом цих островів на той час був Олег Гладковський (Свинарчук)”, – стверджує Валентин Наливайченко.

“Вони ввозили картини та не заплатили жодного податку, а картини – зникли. Вони опинились у приватних колекціях сім’ї Гладковських, Президента та інших можновладців.

“Немає ще сфери, де б не застосовували би злочинні схеми з використанням офшорів, насамперед, щоб розкрадати бюджет”, – говорить політик.

Зараз консульство на Сейшельських островах очолює син Гладковського Ігор, який, як і батько, фігурує у гучному розслідуванні щодо розкрадання в оборонному комплексі.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com