Канада заборонила ввезення цуценят з України після скандалу зі смертю тварин у літаку

9.07.2020, 19:22
77867

Канадське урядове агентство вирішило заборонити імпорт цуценят з України для продажу. Вплинув на таке рішення прецедент із рейсом МАУ, на борту якого загинули 38 тварин.

Читайте також: Десятки мертвих французьких бульдогів прибули з України до Канади літаком МАУ (фото 18+)

Після розслідування Канадського агентства з інспекції продовольства (CFIA) комісія вирішила скасувати дозволи на ввезення всіх комерційних цуценят у віці до 8 місяців з України. Про це повідомили у прес-службі канадського уряду.

Починаючи з 6 липня 2020 року, урядове агентство, що займається охороною продуктів, рослинництва і тваринництва, більше не буде видавати нові дозволи. Стосуватиметься це собак у віці до 8 місяців, які з України везтимуть у Канаду.

Конкретного терміну, до коли діятиме заборона немає: усе залежатиме від того, чи покажуть українські транспортні компанії дотримання усіх вимог.

“Рішення засноване на результатах розслідування можливого недотримання імпортних вимог, зокрема проблем з добробутом тварин. Ці дії будуть залишатися в силі до тих пір, поки CFIA не переконається в тому, що умови імпорту та міжнародні транспортні стандарти існують і що тварини будуть безпечно перевозитися”, – зазначили у пресслужбі уряду Канади.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com