Коломойський прокоментував дружбу з Арахамією та анонсував ряд гучних скандалів навколо Медяника

21.10.2019, 08:44
48037

Бізнесмен Ігор Коломойський під час візиту до Миколаєва розповів журналістам, що товаришує з лідером парламентської фракції партії “Слуга народу” Давидом Арахамією та анонсував новий скандал навколо одного із нардепів із ЗеКоманди.

Читайте також: Нардеп від “Слуги народу” “рішав” бізнес-справи з ГПУ на засіданні Ради (переписка)

Як пише ТСН, відео інтерв’ю з бізнесменом опублікувало видання “НикВести”.

“Це (Арахамія – ред.) мій товариш. Це найближчий наш товариш. (Вплив) на депутатів (зокрема, й від “Слуги народу” – ред.) – ні. На Арахамію – точно маю”, – зазначив Коломойський.

Раніше Арахамія в інтерв’ю LB.ua сказав, що Коломойський має вплив на 7-9 “слуг народу”, підкресливши, що бізнесмен не любить його, оскільки він публічно висловлює свою позицію і не піддається під вплив. “Я не знаю, чи він таке казав, але якщо так – то на злодієві шапка горить. Він хороший хлопець, до речі, дуже розумний. Чогось він спочатку був в Миколаєві, а потім переїхав до Львова, по-моєму”, – прокоментував Коломойський. Бізнесмен також запевнив, що не має впливу на нардепа від “Слуги народу” В’ячеслава Медяника, який потрапив у скандал через свою переписку.

“Не наша людина. Брехня. До того ж він за останній тиждень замішаний у трьох корупційних скандалах, про які на наступному тижні буде гучно заявлено. Йому (Медянику –ред.) – краще скласти повноваження й піти у відставку. Із того, що я чув і знаю, йому краще не бути народним депутатом. Не соромити!”, – наголосив Коломойський.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com