Коронавірус у Верховній Раді: захворів народний депутат (відео)

18.03.2020, 18:17
66837

У народного депутата України, члена депутатської групи “Довіра” Сергія Шахова підтвердили діагноз  коронавірус, наразі він перебуває вдома та почувається добре. Про це сам нардеп розповів у відеозверненні.

Читайте також: В Україні від коронавірусу померла ще одна людина

Шахову стало зле напередодні, він викликав лікарів, які взяли у нього аналізи.

“Почалося усе це три дні тому. Температура 38 градусів. Я, як нормальний громадянин України, викликав лікарів і здав аналізи на грип. Аналізи показали негативну форму. Я запитав, чи є тести на коронавірус. Лікарі відповіли, що ні. Настуного дня я знову викликав лікарів, аби перевірили легені. У мене взяли кров та мазок з рота. І тільки сьогодні зателефонували з лабораторії та підтвердили коронавірус”, − розповів Сергій Шахов у своїй сторіз на сторінці у Facebook.

Поки очікував результати, нардеп лікувався народною медициною.

“Спочатку лікарі дали прості рецепти – більше пити води, можна махнути 50 грамів, але я не п’ю. У цій ситуації я лікувався, як лікували мене мама, бабуся – малина, лимон. І сьогодні я почуваю себе нормально. Температура впала. Це не так страшно, як його малюють. Треба прибирати паніку”,  – додав Сергій Шахов.

Нагадаємо, в Україні 3 березня зафіксували перший випадок зараження на коронавірус COVID−19. Інфікованим виявився мешканець Чернівецької області. Він незадовго до цього повернувся з дружиною з Італії. Зараз чоловік перебуває у лікарні. Ввечері 12 березня в Україні офіційно підтвердили ще два випадки зараження коронавірусом. Інфікування зафіксували в Чернівецькій та Житомирській областях. Жінка з Житомирщини померла від інфекції, ставши першою жертвою COVID-19 в Україні.

У Чернівецькій області 16 березня лабораторно підтвердилися ще два випадки зараження новим коронавірусом. Того ж дня ввечері у Києві зафіксували два випадки захворювання на коронавірус. На наступний день стало відомо про ще сім нових випадків зараження коронавірусом – один із них у Київській області, а інші у Чернівецькій. За день до того на Буковині померла жінка, яка чекала результатів аналізів на COVID−19. Уже після її смерті діагноз підтвердився, таким чином кількість померлих в Україні від коронавірусу зросла до 2 осіб.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com