Користь полуниці: дієтолог розповіла, як схуднути та підлікуватись за допомогою смачної ягоди

11.06.2019, 15:50
28657

Дієтолог Світлана Фус назвала полуницю потужним природним засобом для профілактики серцево-судинних, онкологічних та кишкових захворювань. Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

Читайте також: Міфи, які пов’язані з дієтами

Полуниця – джерело багатьох вітамінів, каротину, фолієвої кислоти, мінералів, органічних кислот, клітковини й пектинів.

У восьми середніх ягодах полуниці більше вітаміну С, ніж в апельсині, зазначила дієтолог. Більш того, цей фрукт – некалорійний: лише 36-40 ккал в 100 г свіжої полуниці. Також вона смачна як у гарячих стравах, так і при випічці. Варіантів поєднання величезна кількість. “А для того, щоб зберегти максимум вітамінів у полуниці й для зимового періоду, краще її заморозити, ніж готувати варення”, – порадила дієтолог.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com